Wednesday, January 11, 2012

Detik Terakhir

nmpk gaya nya...sudah tiba masanya
ak trpaksa tgglkan UUM..huhu
akhirnyaaa..hahahaha
hbs jugak sem ni..cuti semmm..yahooooo..melompat2 kegembiraan


actually x sbr giler dah nie
exam dah hbs ..n hari ni nak balik dahhh
brg pun dah hmpir 80 peratus siap kemas..then dah boleh berangkat petang ni..fuhhh
so inilah antara detik2 trakhir sem ni sblum cuti.smpt lagi nk tulis blog ann 


anyway ak bwk beg besar giler ..hahah
saja jer nak bwk balik baju2 n brang2 yg dah x guna..ada baju2 2 bwk jer..pakai nyer ndak
hahaha
so oklah guys...hri ni hri trakhir kat UUM..hri esok..I'm Home...doakan prjalanan ak slmt k
bye2 guys
slmt bercuti
hehehehehe
this is not my picture, jmpa kat internet, amek jerlah, anywy pinjam k gmbr ni, kepada sesiapa pnyer gmbr..huhu


1 comment:

  1. Saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok MBAH PESUGIHAN DANA GHAIB

    ReplyDelete