Friday, April 1, 2011

Seks & Cinta

           mana satu yg datang dulu ... cinta ker ...or seks...
          mmglahkn sptut nya cinta dtg dulu tapi skrg nmpknya seks pun boleh dtg dulu baru cinta

   mcm2 ...trpulanglah pada kita utk menilai k
   mls nak tulis pnjg2 ..kalo ikotkn hati 2 page pun tak hbs k hehe  ..
              klah guys...adios

Seks
 

luv 









                                              


p/s: igt dahulukan agama dlm semua prkara..i just wish i just like what i said..hurmmmmm

8 comments:

  1. huhuhuhu biasalah sbgi penarik

    ReplyDelete
  2. uish,gambaq tu censored..bek hang p tukaq..

    ReplyDelete
  3. xde per lah ngan gmbr 2... kat malaysia tak slh pun sbb tak mnunjukkan sebrg kmluan utama ..lagi satu blog ni utk peribadi bkn utk sbrkan mnde tak snonoh

    ReplyDelete
  4. hahaha..boha2..tggu kahwin ker..baru boleh choose both..tak salah dah pas2.hehehehe

    ReplyDelete
  5. hahaha...boha..boleh choose both tapi tggu kahwin dulu yg sweetheart..jgn sblum khwin..wink3

    ReplyDelete