Monday, January 31, 2011

Dinner di Dmas Bersama Ucapians




tiba2 plak hari nie scara tiba2 jer ak kene pg dinner nie...cam bidan terjun arr..mula2 nya mmg ak tak tau lnsgung sal dinner tup2 kene ganti Abg Pian yg katanya letih baru balik dari kl..so alang2 ak takde mnde nak wat dan jgk tggl srg2 kan..so pg jerlah...mjlis start dalam kul 9 n then hbs dalam kul 11.30 gitu..lama gak arr..naib cancelor ckp lama sgt..huuu..anyway mjlis tue cam biasa2 jer tapi ape yg i like sgt ialah kemesraan yg timbul antara ahli2 kelab ucap..so mkin lama mkin rasa mkin rpt...berbanding first2 masuk kelab ucap dulu..pandang2 jeling2 jer..huhuhu..anyway tadi bnyk gelak ,ketawa,senyum..haha..mmg suka..walaupun mknan suam2..tapi boleh lah kan...mknan free katakan..anyway tadi terkejut tgk Cherry rakan ucapian i ketawa trbahak2..tak pernah tgk..hahah..and then Fahmi bnyk kene ngan i tadi kan..haha..sentap mak kata Cherry..huh.u..anyway skali lagi..Kak Ros sah2 meletup mlm ni..cam datin gitu..n thanks jgk kepada Kak Nadia n then Rahim k..syg krg semua...anyway mlm nie tak tau nak wat ape..tggl srg2 jadi saper2 yg free tue mehlah dtg bilik tmn kan k..heee...oklah guys  adiosssss..n then guys gmbr2 tue aderlah ktiorg k...yg pompuan laki berdua tue Cherry ngan Kak Ros..and then yg laki bertiga tue ader Fahmi..n then ader i jgklah kan..hehe..and then gmbr ramai2 tue ader Kak Nadia ngan Rahim....

2 comments:

  1. hai ! jom pegi blog saya pulak >:)

    ReplyDelete
  2. sudah2..sudah melwt...blog anda sgt best..nak follow jgk blog

    ReplyDelete