Monday, January 31, 2011

Kasih Seorg Ibu Special for My Mum

nilh ibu ku terchenta
ak tak tau knp ak tulis post ni tapi ak tulis sbb ak betul2 terinspirasi oleh kasih sayang seorg ibu terhadap anaknya...omg ..what a beautiful feelings ever..i write this with tears in my eyes cuz this is really meaning to me..i luv my mum so much..and i know my mum luv me 2...omg...segala pergorbanan..segala kesakitan yg dilalui oleh seorg ibu takkan mungkin dpt kita bls..jadi ak rasa sgt teruk sbgi seorg anak kerana i not the best son in this world..i always do something bad to my mum..x dngar cakp..n ader jugak ak pernah gaduh ngan ibu ak...omg how i regrets all that..omg.....ibu ..ibu..sorry guys..tiba2 tulis mnde emotional2 cam nie..tapi utk krang2 semua hargailah ibu krang selagi diorg masih hidup..n if diorang dah takde di sisi krg..sntiasalah berdoa kepada mereka...kerana sesungguhnya betapa bnyk nya jasa diorg kat kita..ak tak leh janji yg ak akan sntiasa jadi baik kat ibu ak...tapi ak boleh janji kat ibu ak yg ak amat mnyayangi nya dan adi akan berusaha utk jadi yg terbaik utk ibu k..i luv u so much ibu... omg..rindu sgt..so nanti ak balik rumah raya cina nie..ak nak peluk ibu ak..n bgitau dier yg betapa dier amat bermakna utk hidup ak..kdg2 ak trfikir boleh ker ak hidup tanpa ibu ak..she means everything to me..ak mmg rpt ngan ibu ak..ibu ak seorg ibu yg sgt bgus..shes the best...so guys..ckuplah kot...ak tak larat nak nangis banyak...sbb ak rasa skrg nie ak asyik nangis jer..sbb mcm tak ptut jer..i need to be happy ..for whatever reason i know i want to be happy..i dont want to be sad...k lah adioss...nie special tribute utk ibu terchenta Megawati bt Dahalan....Ya Allah panjangkanlah usia beliau dan murahkanlah rezeki beliau ...n bgilah seribu kebahagian kepadanya..its sad when kdg2 ak nmpk mak ak sedih...it really hurts me 2..thanks guys for everything.....

2 comments:

  1. really feel the love.. love it.. nice entry hadi.. :D

    ReplyDelete
  2. thanks aisyah.sgt bermakna utk ak ...

    ReplyDelete