Monday, January 31, 2011

My Hair Style ..Dulu Hingga Skrg...

rambut skrg...heeee
masih di matrik..dah nk hbs sem dah nie
lepas hbs matrik...cuti kat umah...

ke 4..masih di matrik..huuu



rmbut kat matrik lagi..hee..ketiga k
masa kat matrik..fesyen 2
masa kat matrik...fesyen rambut 1
waktu lepas hbs form 5..
ni masa form 3 kot..pendek lagi kan..hee..suci sgt waktu ni..huhu
hah..nie masa form 2 kot..camne rambut 2..pendek..cam tak peduli sal rambut
wktu form 4..ader up skit kat ats..huhu

actually post ini dibwat kerana Kak Ros ..khas k...huhu..nak tnjuklah sbnrnya rambut kat kepala ak nie sering bertukar2...dulu igt lagi masa form 1 cam lantak jer ngan rambut nie..peduli jer..haha..skrg rambut ni mmg aset dah kot...syg gitu...dari pndek..kepada pnjang..semua dah bwat...kerinting jer blum lagi...so mari kita tgk kronologi rambut2 ku k..hehehe..xtau camne nak susun ..pkai letak sori lah guys k..n then rambut skrg...semua dah tau camne kan..heee...n then tak ikot susunan 2..bclah jer lah caption kat bwh dier k..anyway ader bnyk lagi rambut ngan style2 rambut yg lain..tapi tak letak semualah kan..tapi rasa2 semua hmpir sama jer kot..heee

4 comments:

  1. rmbutmu yg lagi satu tue xmau tunjuk kew yunk???
    uhu...

    ReplyDelete
  2. betula hadi,baru kak ros percaya hahahha

    ReplyDelete
  3. betulkan kak ros...hehehe....tapi ader gk tak isi tue...

    ReplyDelete